Om Smallfashion

Endnu et indlæg om børnetøj og webshops… Igen ja, jeg syer selv børnetøj – men jeg bruger også tid på, at opstøve kvalitets børnetøj til billige penge.

Og her er internettet en sand hjælp- den ene gang efter den anden, så hjælper google mig, men også de muligheder jeg har ved bl.a. at skrive disse indlæg. Jeg får nemlig øjnene op for endnu en webshop!

Smallfashion.com – er en meget brugervenlig webshop, der er lækker i designet – men den er også nem i sin anvendelse. Et tryk- og wupti… Så var jeg inde på drengetøj og straks dukkede de fede strømper op uden Disney Figurer:

Eller de fede Diesel Jeans, som sidder så godt på sønnen:

Og de skønne gummistøvler, som vi altid vender tilbage til til tøserne:

Men under alle omstændigheder, så “ghost”shoppede jeg en del derinde- men blev så enig med mig selv om, at tage de lækre varer jeg nu manglede til banditterne- og så lægge det andet “til side” til en anden gang. For pt. manglede tøserne ikke tøj, kun sønnen manglede strømper og de elskede jeans.

Så nu er det blot at vente til, at det skønne postbud kommer med lækkerierne. Mon ikke man kan pakke bløde pakker under træet i år?

Du er blot et tryk fra webshoppen, men tjek lækkerierne her! 😉

OBS! Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med Smallfashion.com – al tekst og meningerne er mine egne. Billeder er lånt fra hjemmesiden.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s