Om oprydning

Og her mener jeg naturligvis ikke blot den daglige. Men både den fysiske, psykiske og indre! 

Jeg er overbevist om, at man på eller andet tidspunkt i sit liv – ja, måske af flere omgange, er nødt til, at tage en sådan oprydning. Det kan skyldes forskellige ting, men vigtigst af alt er, at man giver det tid og følger sin intuition. 
Jeg har de sidste 10 mdr – ja, snart 11 mdr været igang med en sådan oprydning. Det er tidskrævende og indimellem har det også været så hårdt, at jeg har bare har haft lyst til, at stå og skrige ud i skoven. Ja, i starten gjorde jeg det faktisk. 
Jeg tog selv den helt store omgang… Det hele blev smidt i en stor bunke og så var ellers bare om, at komme igang. 
I en periode måtte jeg løbe hver anden dag i sne og frostvejr. Min krop higede efter den fysiske ømhed, der kunne drukne den psykiske – og ligeså længe den havde brug for det, så gjorde jeg det. 
Kiloene raslede af – det trængte jeg også til og i dag, går det fysisk godt. Jeg er rask fysisk – jeg mangler kun svar fra prøverne de tog under operationen, men de sidste celleprøver viste jo positive og virkeligt tiltrængte svar. 
Psykisk er der sket meget… Sikke en rejse – men jeg har lært utroligt meget om ærlighed, grænser og, at man både må sige nej og stille krav. At man ikke skal finde sig i, at andre skal dikterer ens levemåde og ej hellere blande sig i områder, der ikke vedkommer dem. 
Jeg har også lært hvad det vil sige, at være “offentlig” – om de gode og dårlige ting, der følger med dette.
I det hele taget, så har jeg været hele møllen igennem – og så er det lidt sjovt, at møde folk fra “før” og man kan se, at de virkeligt er overrasket. Hvilket er fedt – og der er nu rart at bevæge sig ud af ens “comfort zone”!
Nu er det så fornyelse af hjemmet… Vi ejer meget få ting nu, fra da flyttede ind. Jeg havde en masse BAD ASS karma i dette hus, der skulle ud. 
Ja, alt blev smidt på lossepladsen og afhentet af folk, der lige manglede. ALT! Det eneste vi har tilbage er hårde hvidevarer og nogle få arve møbler (to kister og et brændeovnensgitter). 
Alt fra de små ting i køkkenet og til de store møbler som spisebord/senge og betræk røg ud!! Så nu er der så god en karma som her nu engang kan være. Og alle trives!

Ungerne sover atter på egne værelser og ikke længere stuvet sammen i den samme seng som de gjorde i starten. De sover igennem, for selv de har været mærket af den enorme uro og Press, der har været herhjemme. And what a relief! 

Aldrig mere skal jeg derud, hvor små stumper af mig selv er alt hvad jeg har tilbage…. Aldrig- ingen skal nogensinde kunne skubbe mig så langt ud. 

Min fremtid er mit valg, vores families fremtid er vores valg – og kærlighed KAN overvinde alt. Og ja, det gør det herhjemme….

Vi har det skønneste datoer og ting på programmet foran os… Og ærligt talt, jeg er kommet så langt nu, at jeg kan sige, at trods blod, sved og tårer, så var denne rejse NØDVENDIG!

Tak til alle, der stadig er med i mit/vores liv – og til jer der røg fra: You should never have been there in the first place!

Kan i alle have en skøn solskins november dag – og husk, TAG KAMPEN!! 
– Det er rejsen værd…

Kram 
/Christina
Reklamer

9 thoughts on “Om oprydning

 1. Maria siger:

  Du er en stor inspiration for mig rent kreativt, og nu er du det også menneskeligt. Jeg ønsker at tage samme rejse og er godt igang allerede. Det sværeste ved at rydde op er dog at give slip og tro på at det er det rigtige i længden.
  Tak fordi du har valgt at være så offentlig og åben ellers havde jeg nok aldrig set dig.
  Kram maria

 2. christina lyngaa siger:

  Tak for dine søde ord, Maria… <3

  Tag springet, hvis det føles rigtigt. Bare følg din intuition – og husk, at den er personlig. Og ikke alle gange bevæger man sig ned ad en planlagt sti. Det handler om, at turde give slip.
  For inderst inde, hvad har vi og tabe?

  Held og lykke på din rejse – jeg håber du finder modet!

  Kærlige kram
  /Christina

 3. Simone siger:

  Dejligt indlæg,
  Det er vigtigt at tage springet hvis det føles helt rigtigt.
  Det lyder som en god rejse du har været på, som helt sikkert også er sundt engang imellem lige at få ryddet op 🙂
  Du er en sej kvinde, hatten af for dig.

  Simone

 4. Kamilla Stenå siger:

  Hvor er du sej- tak for dit indlæg der røg lige derind hvor tingene kan gøre ondt. Jeg er i begyndelsen af denne rejse, sygemeldt med stress fra job i sidste uge. Ved ikke hvor jeg ender og hvordan jeg skal finde hoved og hale på det hele, men ved inderst inde denne udviklingsrejse er nødvendig netop fordi jeg skal lære at mærke efter, sige fra og ikke leve efter hvad der forventes af mig. TAK fordi du er ærlig, det er med til at jeg ikke “frygter” rejsen til målet. Kærligst og tanker til dig

 5. christina lyngaa siger:

  Hej Simone,

  Den var desværre ikke selv valgt. Jeg blev tvunget ud i det- men her bagefter kan jeg se tilbage på en rejse, der (selvom det var andre, der tvang mig ud i den) var nødvendig. Jeg kan ikke ændre fortiden – men jeg kan ændre fremtiden. Og jeg har taget førertrøjen og bestemmer over min fremtid.
  Jeg håber “andre” også har fundet styrken til, at “komme videre”.

  Men tak for dine søde ord! <3

  Kram
  Christina

 6. christina lyngaa siger:

  Frygt ikke, rejsen og målet har du sat med det første skridt- og tro på det.
  Vi bestemmer selv om vi skal have en “bumpy road” eller om vi tage de mange omveje. Min “vej” var bumpy og hård- men her 10 mdr efter så er den roligere og blot bugtet.
  Tag fat i den ene ende og se hvor du lander!

  Jeg håber, at din vej blive jævn og fremkommelig! <3

  Kram
  Christina

 7. christina lyngaa siger:

  Hej Helena,

  Jeg er stadig i processen, men har fået smidt de dårlige “personer” ¨på porten. Det var en nødvendig del af rejsen- så fremover har jeg lært, at det vigtigste er, at sige fra og selv vælge min bane i livet. Ingen skal nogensinde mere vælge den for mig.
  Jeg har selv valgt min nuværende kurs – med de bump det nu giver- og det skal jeg både værne om, men også acceptere og dvæle mere i, hvad andre gør/eller har gjort.
  Fortid er fortid og nutid/fremtid er min tid!

  Tak for din kommentar – jeg sætter stor pris på hver enkelt kommentar! <3

  Kram
  /Christina

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s