I den kolde

Som vi går i møde… Ja, der har vi brug for masser af brænde, da vores primære opvarmningskilde ellers er olie.

Da vi blot bor til leje i det gamle Skovfogedhus, og at Godset, som huset er tilknyttet, primært arbejder med nåletræer (aka juletræer). Så må vi selv finde brændet rundt omkring… Langs huset er der 4 overdækkede rum til brænde og pt. har vi kun fyldt et op. Og vi skal bruge 3 mere (kommer selvfølgelig an på vinteren). 

Vi har heldigvis fået lidt hos en nabo, men et rum skal fyldes med tørret brænde og de to andre kan godt fyldes med Skovet brænde fra i år, da de overdækkede rum står op naboens rum med oliefyr i. Så det tørrer faktisk ret hurtigt der.

Derfor har jeg nu været på nettet og sammenlignet priser og leveringstid, samt at vi helst fyre med ask eller bøg (pga. brændeværdien). 

Derfor har jeg nu bestilt et par tårne brænde – du kan  se mere her, hvor der er forskellige muligheder for, at bestille hjem netop nu. 

Det gode er, at det netop bliver kørt op til døren og så kræver det blot lige en lille halv time, at stakke i de overdækkede rum.

OBS! Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med XL-Byg. Men meningerne, billederne og ordvalget er fuldstændigt mit eget. 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s