Om Robotstøvsugere

Kender i det, at man gerne vil gøre hverdagen lidt nemmere, men ikke helt kender markedet- og ihvertfald ikke har lyst til, at poste de store guldklumper efter noget, der måske ikke virker??

Sådan har jeg det med robotstøvsugere… Alle har dem- ja ok, næsten alle har dem. Vi bruger dem endog i mit RL fag – eller rettere det bliver forlangt, at de bliver brugt. Bare ikke af mig… 🙂

Vil de lette hverdagen? Kan de bruges i rum med store mellemrum mellem plankerne i gulvet? Er det mon ikke for besværligt, at skulle flytte dem fra rum til rum (pga. høje dørtrin)? Hvilken en skal man vælge- er der noget specifikt, man skal gå efter? Ja, der er mange spørgsmål. Utroligt, at man ikke bare springer ud i det!

Men igen- vi taler om anskaffelsen af endnu et redskab til boligen- og prisforskellene er store. Hvad så hvis man køber en for billig en og bliver slemt skuffet – eller omvendt.

Jeg har snakket lidt ét par kollegaer om det, og de anbefalede at købe en robotstøvsuger i Bilka – prisen skulle passe meget godt med kvaliteten – altså være ganske udemærket. Men nøj, hvor er det svært…

Er der nogen af jer derude, der har købt en ny robotstøvsuger  i Bilka? Fik i den viden i havde behov for?
Jeg er nysgerrig og informationssøgende – så kommentere endeligt med jeres egen erfaring!

OBS!
Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Bilka og omhandler robotstøvsugere. Jeg personligt har ingen erfaring med dette redskab, men ordene og meningerne er mine egne!

Reklamer

One thought on “Om Robotstøvsugere

  1. Boldreels kreative hjørne siger:

    Vi har en robotstøvsuger.. Den er godt nok ikke fra Bilka, (tror ikke at de forhandlede dem, dengang vi købte vores) men jeg vil ikke undvære vores Hr. Robert.. Han sørger for at støvsuge vores gulve i stuerne hver dag (hvilket er nødvendigt med de 2 hunde som vi har)

    VI har ikke dørtrin i mellem stuerne så derfor har vi ikke problemer med at skulle rykke ham fra rum til rum.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s