Stadig med julegaver i tankerne

Er i klar til endnu en hjemmeside, der skal tjekkes ud?

Så klik her – og se alle lækkerierne (samt de gode priser og fri fragt v/500,-)

Her er et sandt mekka – både til julegaverne, men også til, at gøre vores store have med de gamle træer, lidt mere spændende, at lege i. Vores gynge og sansegynge gav op her i sommers, så pt. mangler vi lidt i den genre til haven. Og efter oplevelsen med IKEA’s sansegynge, der dog holdt i 1,5 år i haven (og nærmest er blevet slidt op) og en alm plastik gynge fra Silvan, så går jeg efter noget lidt mere holdbart (og udfordrende). Og træ ser godt ud, samt har en lidt længere holdbarhed (når man har tre vildbasser, samt resten af “byens” unger rendende)! 
Til det store pæretræ, der kunne denne stige være et rigtigt bud – der er masser af plads til 3 af siderne på træet og grenen, hvor den skal hænge fra er højt placeret. Måske det også kunne hjælpe en til, at nå de pærer der højest oppe – og som ser lækrest ud? 
Nede i æbletræet, hvor grenen er lav – og hvor ungerne også klatre rundt, samt springer ned fra, der kunne denne smukke gynge med masser af muligheder sagtens hænge. Udfordrende for prinsessen pga. de trapez lignende ringe, men også for Egernbarnet, der med lidt motorik vanskeligheder, sagtens kan gynge og hygge med, at kigge op igennem grenene. 
Og endeligt er der denne lækre trækvogn – som vi i den grad mangler til Egernbarnet, der hurtigt bliver træt, når vi er på tur. 

Der er bestemt plads til både tæppe, iPad, Egernbarnet og Bamse.

Reklamer

One thought on “Stadig med julegaver i tankerne

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s