Tiden og tankerne bagved

Så langt, så godt…. 2,6 kg fra målet og jeg har nu haft et alm. BMI et stykke tid! ❤
Og hvad er der sket for, at komme så langt? 
Ja, dem der har fulgt med herinde ved det nok. Foråret var hårdt – meget hårdt… Min krop reagerede med, at gå aller højeste alarmberedskab og jeg skal et stykke tid fremover sørge for, at der små bump på vejen, så den ikke reagere sådan igen. Jeg takker især Sana Sofia og min tid i arbejdet i psykiatrien, at jeg stadig står på begge mine ben. ❤
Ydermere, så fik jeg konstateret celleforandringer i særligt svær grad – en agressiv form, fik foretaget det første nødvendige indgreb og bliver nu fulgt massivt med div prøver. Næste biopsi dato er nu D. 15/10. Jeg krydser….
Men sommeren har været fantastisk – udviklingen herhjemme er bedre end ever. Og det er så sundt for os alle. Hele huset rokker af kærlighed – og ja, formentligt er tiden i Skovfogedhuset (altså slutningen på lejebolig og videre til ejerbolig drømmen) begrænset. Det er lidt sværere, at finde noget, der lige har den rummelighed, alder, stand og den lille have til den pris og det område vi kigger på. Men så er det jo godt, at man løbene kan følge med i udbuddet på boligsidens App. 🙂
Og med vores arbejdspladsers forskellige placeringer, så er der også lidt der, at tænke over. Dog skal der først kigges fysisk på noget, når vi finder “stedet”/”Stederne”! 
Foredragene, der skulle komme omkring “Brug/misbrug af medier” er endnu ikke kommet på plads, så gætter på en gang i 2014, som jo kun kan blive et fantastisk år. Er lidt spændt på, om det udvikler sig til noget… Min første prøve på det skal foregå i næste månede i et begrænset forum, så det er lidt sjovt- og jeg er meget spændt. 
Indtil videre så går livet i Skovfogedhuset stille og roligt – og de små bump vi alle møder på vores vej, de lander bag denne:
I skoven bag postkassen i glemsens land… Både de mennesker og begivenheder vi møder på vores vej, som intet sundt har med sig, landet mentalt her. 
Så med ønsker om en god dag til alle og en lummer weekend (det bliver min ihvertfald) – skal en tur til “udlandet” (Jylland) med manden min – så håber jeg i alle får smilene frem og nyder livet en stille stund. 🙂

Reklamer

2 thoughts on “Tiden og tankerne bagved

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s