Tilbehør til iPhone/iPad

Herhjemme spiller ungerne meget på deres iPod eller låner min iPad- i den forbindelse, så står vi tit i den situation, at ledningen ikke er lang nok. Hvad gør man så?

Jo, “windows shopping” samt Google er min ven herhjemme… Ja, vi handler en del via nettet, så afsted det gik. Her fik jeg også ideen til den lange ledning..
De billigste 3 m. lange ledninger til opladeren fandt jeg hos gadgetcity.dk – se mere her

<div a="" class="separatre
Og til min store glæde og overraskelse, så havde jeg allerede varen efter få dage. 
Så nu kan banditterne sidde i sofaen herhjemme uden, at skulle skændes om stikkontakterne. Og jeg kan samtidig have lyset tændt om aftenen, i stedet for, at skulle sidde i halvmørke og læse. 
Men jeg tænker, at på sigt skal vi have nogle flere- og gerne i forskellige farver, hvis det kan skaffes… Så har ungerne en hver, så er der endnu mere fred i huset end nu, hvor de godt kan diskutere lidt om hvis tur det er. Hhhmmm… Måske man ellers skulle sætte forskelligt farvede HAMA perler på ledningerne i stedet for – ja, det vil jo være en god undskyldning for lidt aften sysleri! 
For nu hvor vi ikke længere har fjernsyn, så foregå alt serie kiggeri via de små skærme hos både små og store. Vi savner bestemt ikke div kanaler, men nyder aften roen, hinandens selskab og den gode undskyldning til, at gå tidligt i seng…. Og putte i mandens lune arme! 
Rigtig god aften – og “Windows shopping” til jer alle derude! 🙂

Reklamer