Davids Coffee (Sponseret indlæg)

Der kan vist ikke herske nogen tvivl om, at vi er MEGET glade for kaffe herhjemme. Normalt er det Nespresso’en, der står for det daglige indtag, når det skal gå stærkt – og i weekenderne er det den lækre Eva Cafe Solo, der sørger for en lækker Mokka, hvor vi normalt køber de lidt dyre specielristede bønner hos en lokal Mokka biks.

Men efter Nespresso’en tabte til kampen i heden, så måtte det gamle arvestykke frem af skabet – og den har faktisk erstattet Nespresso’en pt. Hvilket så medfører, at den gode kaffe også forsvinder lidt hurtigere nu.

Derfor var det med stor glæde, at jeg fik lov til, at teste en god kaffe – nemlig en fra Davids Coffee! 
Wow… Hvor er det lige, at min næste espresso maskine skal komme fra?!!

Det var denne bønne jeg afprøvede … Og den dækker ganske udemærket vores behov herhjemme: en god rund smag med karakterfylde, ingen bitterhed (og økologisk)! 🙂

Og den var god både til min morgen kop og min eftermiddags iskaffe:

Så selvom jeg startede ud med en sponsor kaffe, så må jeg nok indrømme, at jeg har et “fast abonnement” fremover hos Davids Coffee – for mulighederne er mange, udvalget stort og leveringen er hurtig! 
OBS!
Indlægget her er sponseret og jeg har modtaget en pose uber lækker kaffe til gengæld. Men ordlyden, teksten og billederne er 100 % mine egne – og jeg står inde for det skrevne. 
Når jeg laver sponserede indlæg er det 100 % min egen mening om produktet, der kommer på herinde- og jeg skriver kun om produkter, som jeg selv kunne finde på at købe.
Reklamer

2 thoughts on “Davids Coffee (Sponseret indlæg)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s