Endnu mere hyggeligt drys!Ja, jeg er vist en af de få mennesker herhjemme i DK, der IKKE er trætte af sne!
Det er simpelthen så hyggeligt alt det hvide og det gør mig i så godt humør, når jeg siddende bag en af symaskinerne og kigger ud af vinduet på det smukke hvide dalende nysne. Jeg elsker lyde af sko i nysne… Den knirkende lyd når man går.
Jeg elsker at de flester tager det med ro i trafikken og tager den tid det tager- selvom de kommer for sent. Ja, jeg går i skole og nyder bare de små forsinkelser i løbet af dagen. Ungerne er stadige frisk på en kælketur og moderen nyder det så kongeligt ned af de store bakker på en numsekælk.

Ja, og nu er der mere sne i vente. Må det hele lande her i min baghave! – eller bare i området omkring, hvor jeg bor. Foråret skal nok komme, men det hvide har altså været flere år undervejs. 😉

Det meste af dagen i dag er gået med, at få to bestillinger gjort klar til, at rydde afsted i morgen med posten.. Og, at tænke i nye baner på tøj og tilbehør. Det er det eneste triste ved, at være ene i processen omkring webshoppen. ALT skal jeg selv lave- og undervejs har nogle gode idéer måtte vente eller helt blive skrottet pga. tidsmangel.

Men nyt er på vej inde på hjemmesiden- det kommer ligeså snart, at symaskinen kan følge med mig. *hehe*

Nu vil jeg kravle ned under dynen og nyde et par timer inden en ny hvid dag starter!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s